Fyra från istagram

 
Gör som alla andra, här har ni fyra bilder från instagram! Inte dom fyra senaste dock.
Dåligt uppdaterande här, men har inte varit hemma så mycket sen julafton. I tisdags sov jag hela dagen framtills jag skulle iväg till min faster på julfirande nummer 2, igår shoppade jag och åkte a-traktor hela dagen med gott folk och kom hem strax efter tolv då jag stupade i säng och idag har jag varit och shoppat i Göteborg med min syster och snart kommer mina två godingar Mikaela och Sandra hit för en liten tjejkväll! Riktigt mys!

Let her go


Julafton

 
Vet inte riktigt hur jag ska sumera årets julafton.
Den började som vanligt med mysig julaftonsfrukost hos farmor och farfar och efter det var det dax att dra sig till kusinerna för jullunch. Men vägen dit blev inte som vi tänkt oss, utan vi krockade i cirka 100 km/h. Vilket var mindre roligt..
Men vi lever och alla är oskadda förutom farmor, som nog också fick den värsta smällen plus mig och min syster på sig. Men chocken är väl mer eller mindre kvar..
Sen flöt väl julafton på "som vanligt" med Kalle Anka, julmat, julklappar, sista avsnittet av julkalendern, Karl-Bertil Jonssons jul och ännu mer mat. Grymt fina julklappar fick jag också!
Firade jul hos min faster idag också, och där blev det mer julklappar.
 
 
Blev förresten så trött på min header att jag fixade ihop en på några minuter sent i söndagskväll. Allt ser väl i princip ut som vanligt, men ska fixa om allt snart, med design och header.

Gingerbreadhouse

 
I fredags satt jag och pillade med det här. Min mamma må vara kock, men hon hjälper mig minsann inte för det. Haha..
Satte ihop mitt första pepparkakshus någonsin förra året (och råkade också tappa skorstenen i golvet så den gick sönder) och är faktiskt riktigt förvånad att det ändå blev helt okej bra i år! Kom på småsaker som jag kunde ha gjort i efterhand eller fixat, men whatever det är bara ett pepparkakshus!

Två dagar innan julafton

 
Åkte nu ikväll till mitt kära Göteborg med min bästa vän, köpte min sista julklapp, till min syster förövrigt, stannade vid en "kram-hållplats" och kramades och åkte till Liseberg och strosade runt där. Efter cirka en timme hade vi gått igenom allt och kände att det var äckligt mycket folk så vid åtta drog och såg på bio istället. Breaking down part 2 blev det!
Jag är verkligen inget Twilightfan, men har lovat att gå med henne sen innan premiären. Såg del 1 för inte så längesedan och blev fast för att den slutade så konstigt att jag var tvungen att se del 2 och den var grymt bra! Åh haha..
Det var ganska passade att se den nu såhär två dagar innan julafton eftersom det var lite julstämning med i filmen med julafton och julklappar, haha!

True things

 
Bilder från We♥it, förutom ballongbilden som är min!

Jag är en elak person


Överraskade min bästa vän förut då hon var lucia och skulle sjunga, och jag sa att jag inte skulle komma eller var säker på om jag hann när hon frågade. Elak är jag, haha. Men det är typ självklart för mig att inte missa ett sånt tillfälle, så jag tyckte bara det var konstigt när hon frågade om jag skulle komma.
Nu ska jag dricka upp mitt te, äta en finfin pepparkaka som samma person nämnd tidigare har dekorerat, kolla på julkalendern, sura över att Solsidan inte sändes idag och kolla lite på mobilen.

Gingerbreads

 
Blev ett mer eller mindre spontant pepparkaksbak med bästa vännen runt sju-tiden. Så himla mysigt att ha tända ljus, lyssna på julmusik, prata och skratta, speciellt idag, på Lucia.
Vad vissa pepparkakor betydde är en annan historia och hur fina glasyren på pepparkakorna går ju att disskutera, men what ever! Haha. Helt okej goda i alla fall.

Iphone 5

 
Det här är lycka! ♥
Btw: Nu kan ni följa mig på Instagram också om ni känner för det! Heter neratofen där.

Glögg

 
Denna andra advent har bestått av att äta pepparkaksdeg, "firat" min farmor, som fyller 75 år idag, (hon hade större kalas igår och idag var det födelsedagsfika i princip) och varit på den mysigaste julkonserten i Göteborg. Synd att den inte var lika mysig i år som alla andra år.
Nu blir det pepparkakor i massor och glögg. Underbart!
Jag brukar vanligtvis inte ha nötter i när jag dricker glögg, men jag var så sugen på hasselnötter och passade på att lägga i det i min kopp. Ett tips verkligen!

Chunky Monkey

 
Sitter här, i min säng, med en ben & jerry's (ny smak såklart, haha) och kollar på film. Börjar bli standard för mig nu, haha..

Two pictures in the wintersun

 
Solen och ljuset var så otroligt fint när jag satt på bussen påväg hem. Hittade ett ställe som hade varit perfekt att fota på, hade jag haft med mig kameran, kanske något sällskap och om den bussen hade gått lite oftare hade jag lätt kunnat hoppa av vid närmsta busshållplats och fotat. Helt sjukt fint vart det!
Hemma var det fint med, synd bara att jag lyckades gå ut försent och inte få några bra bilder. Men så är det ibland!

Let it snow

 
Efter att ha varit i Göteborg med klassen, åkt buss och stått ute i kylan och väntat helt i onödan kom jag tillslut hem. Precis när jag hade värmt mig, druckit upp mitt te och ätit lite började snöflingor utanför sakta falla ner och jag var bara tvungen att gå utanför dörren och ta några bilder, fastän det hade börjat mörkna. Vilket resulterade: de bilder ovan.
Har hört rykten om att det ska snöa massor inatt, så jag antar att jag inte behöver ha bråttom till bussen imorgon i alla fall..!

2 439 km från Göteborg #2

 
Visar lite fler bilder från underbara Malta. För en månad sedan var jag där, i värmen och badade. Kollar man ut nu är allt täckt av vit snö, vart tog värmen ivägen liksom..? Haha
 

Varm choklad


Det här måste ändå vara bland det bästa på hösten och vintern..?
När man har krypt ner under täcket, är nyduschad och varm men ändå halv fryser, har en kopp varmt te eller choklad och kollar på en film.
Precis så är det för mig just nu.. Mys!

Awesome

 
Det blev då ingen träning för mig idag inte, gick till bussen runt halv fem och bussen ska komma någon minut innan kvart i. Kom bussen? Nej.
Där stod jag, helt ensam, i mörkret och kylan och frös halvt ihjäl tills klockan var tio över fem. Jag insåg att bussen jag skulle byta till skulle jag missa och jag skulle dessutom komma fram cirka fem minuter innan passet började. Det passet är jämt fullbokat så att man får köa sig en plats om man inte hinner boka och därför hade det inte varit någon idé att komma dit strax innan det började. Så jag traskade helt enkelt hem, sur och arg.
Men nu sitter jag här hemma, hyfsat glad igen, och dricker te och kollar på mitt paket som jag fick förut.
Beställde hem lite plagg från Kan Dee Shop i fredags och fick det idag. Hur awesome?!
Tyvärr skulle jag inte få kläderna nu utan det skulle vara julklappar eller liknande. Jaja!

Hej mitt vinterland

 
Imorse när jag gick utanför dörren och skulle gå till bussen snöade det för fullt ute. Gissa vem som blev såhäääär glad?! Så himla mysigt ju!
Så när jag kom hem för cirka 40 minuter sedan tog jag med mig kameran ut och fotade i all hast.
Nu ska jag packa klart min väska och sedan sätta mig på en förhoppningsvis icke sen buss. Ska nämligen iväg och träna, wohoooo!

Frost i utegranen

 
Pappa satte ut den årliga utegranen med ljus i i lördags (därav ljusen på vissa av bilderna) och igår var den alldeles frostig och var tvungen att fota (varesig bilderna blev bra eller inte).
Hatar det där stadiet mellan typ hösten och vintern, då det verkligen inte finns någonting att fota. Alla löv är borta och det är bara kallt och regningt och man bara går och väntar på snön. Men nu så, nu har frosten äntligen kommit sig hit!

Strömavbrott

 
Fick strömavbrott runt fyra-tiden och fick tillbaka den för cirka en halvtimme sedan.
En vän ringde, som också hade strömavbrott, och satt helt ensam hemma, stackaren. Så jag satt och underhöll henne medans jag satt i köket med massa värmeljus. Så mysigt!
Hade strömmen varit borta längre hade jag dragit fram spel och tvingat min syster att spela med mig, haha..
Nu står äta pizza på schemat, wej!