Power big meet 2013

 
Tre bilder från gårdagen, tagna från mitt instagramarkiv.

Standard of the world

 
Imorse strax innan sju svängde bilen in på gårdsplanen efter en helt oförglömlig dag på Power big meet i Västerås. Jag och bästa vännen satte oss överlyckliga i camaro chevan tidigt på lördagsmorgonen och åkte hela vägen dit. Utställning av massa fina bilar, marknad, cruising och mängder av glada människor. Bättre kunde det inte bli!
Rätt död idag efter att ha åkt i mer eller mindre 24 timmar i sträck, nästan fått värmeslag och sovit lite halvt om halvt. Menmen, dumt att klaga!
Tjockiströjan köpte jag på marknaden, biljetten & "knappen" fick man när man betalade inträde. Hade det inte vart så att jag glömde lite pengar hemma hade jag antagligen köpt mer kläder, men jag överlever haha.

Sommarlov

 
För bara någon timme sedan fick jag sommarlov. Mitt allra första sommarjobb är avklarat och jag har tjänat in helt egna pengar. I tre veckor jag jobbat i resturangen på en golfbana i närheten. Tre veckor av skratt, gråt (av lökskärning & pepparrotsrivande) och "lärande". Så mycket nya ansikten, röster och saker att komma ihåg. Men allt har funkat toppen och jag har lyckats att varken krossa glas eller tallrikar, tappa mat eller skära mig.
Idag, sista dagen, fick jag baka vad jag ville, äta hur mycket glass som helst, ta farväl av alla och slutligen fick jag ett presentkort på 300 spänn. Skulle inte tackat nej till att jobba där nästa år igen!