Tränat

 
Detta, smoothie bestående av kvarg & mango, är jag värd efter ett 70 minuter långt träningspass på friskis plus en hel del cykling på det. Har inte tränat på friskis på några veckor så jag fick en sån kick när jag kom in i lokalen och log under hela passet. Undebaart!

Jag vill inte ha en annan värld


Midsommarnatt å solen går aldrig ner

 
 
Tre bilder från midsommar som spenderades hemma hos bästa vännen med först familj och sedan vänner. Riktigt kul!
 
Snart kommer Mikaela, Sandra, Jonas, Martin, Johanna och Gabbe hit, får la se vad vi hittar på! :)

Midsommar

 
Glad midsommar!
 
 

Sweet little sixteen

 
Idag har jag levt i 16 år och denna dag har vart underbar!
Bland annat har jag blivit kidnappad av mina bästavänner när jag precis somnat, åkt atraktor mitt i natten och inte ha den minsta aningen om vart jag skulle, fått välja vilken glass jag ville på donken som tårta halv två på natten, jobbat min första dag på sommarjobbet, ätit födelsedagsmiddag med familjen, umgåtts med alla atrakormänniskor, fått presenter och fått höra fin sång av goaste vännerna.
 

Spanien #4

 
Lite blandade bilder från Ronda, Alozaina (där vi bodde) och Malaga och dessa är även dom sista bilderna.
När jag tänker tillbaka på denna resan var den faktiskt helt underbar och superkul för att vara en skolresa, fastän när jag var där kanske inte alla gånger tyckte det var så jätte roligt och tänkte att jag då inte skulle vilja göra om detta. Men nu, får jag chansen så vill jag åka på sånt här igen. Man lär sig skit mycket!

I should be lovin' this

 
- bilder från i tisdags -

Spanien #3Någon katedral i Malaga som vi var inne i.

 
Paella. Supergott!
 
 
Läskig gubbe som var guldfärgad som stod utanför katedralen. Kan ju säga att jag fick en hjärtattack när jag gick förbi honom och har började röra på sig..
 
 
Tortilla med potatis.
 
 
Apelsin- och citronträd som växte i skogar typ, haha.
 
 
 
Varm choklad i värmen, gott var det i alla fall.
 

Eskil

 
Tänkte bara att säga att världens bästa katt har namnsdag idag, hihi.
 

Högstadiet avklarat

 
Idag har jag gått ur nian, wohooo!
Grundskolan avklarad och nu endast tre år kvar i skolan.
Började dagen i skolan med att få frukost och sedan fick vi blommor, "grejer" att hänga runt halsen och våra betyg och tillslut fick vi springa ut genom dörrarna. Go känsla!
Kan ju säga att jag var vääldigt orginell, med både hår och kläder. Redigt kul faktiskt, hehe.

Avslutningsmiddag

 
Efter att ha varit sjuk och sedan varit ledig i drygt en vecka och mer eller mindre väntat på denna kvällen var jag "äntligen" tillbaka i skolans lokaler. Där möttes man av alla glada nior som först blev fotograferade, som ett vanlig skolfoto, och sedan fick vi sätta oss i en buss som skulle ta oss dit vi skulle ha vår avslutningsmiddag. Vi hade inte en minsta aning om vart vi skulle, men vi hamnade på Ulvön. Trevlig kväll ändå!

Försenade vårbilder

 
Några gamla vårbilder, har inte visat så många sådana.
Jag har så gott som sommarlov nu, woho! Eller egentligen har jag haft det sen förra fredagen för att vara exakt, då hade vi vår sista skoldag den dagen, eftersom vi denna vecka hade vi bara "idrottsdagar". Men tråkigt nog blev jag sjuk tills i torsdags då vi ändå var lediga. Så hela långhelgen har bestått av att vara med goa människor!
Imorgon (även tisdag) är jag ledig igen och då är mina planer att ligga och sola hela dagen, haha..
 

El chorro


Spanien #2

 
Regn när man är utomlands är väl ingen höjdare direkt.. Speciellt inte när man är ute och går med "sina spanska vänner" och himlen helt plötsligt öppnar sig och regnet bara öser ner och det börjar åska. När jag väl kom hem till hotellet den kvällen hade jag inga vita converse längre, utan bruna och fulla av lera. Har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde när vi skulle tvätta våra skor. Låg ner på golvet med kramper i magen och tårar i ögonen, haha..

Spanien #1

 
Under denna resan lärde jag mig bland annat att Spanien har sånna sjukt branta backar. Att äta, dricka, andas och gå samtidigt upp för dom var inte det roligaste. Men högt upp kom vi och det var rätt häftigt att vara så högt upp och se ner på alla hus och träd som var så pyttesmå!

Alozaina

 
Två dar efter kungälvscruisingen åkte jag till Spanien med spanskagruppen i skolan. Bilderna är från första dagen, då vädret var lite osabilt och kändes som en svensk sommar.
Kom hem förra fredagen, mer än två timmar senare än vad vi skulle då vi fick mellanlanda i Belgien, eftersom det var fel på vårt flygplan. Dagen därpå var det bara att stiga upp igen och åka iväg till Trollhättan där det var cruising, woho!
Har varit upptagen hela denna veckan därför kommer bilderna upp nu. Lämnade även in min kära skoldator i tisdas och har inte orkat sitta vid datorn sen dess..