En av sommarens måsten

Fotograf: Emelie Haraldsson
Canon EOS 500D + EF 50mm 1:1.8 II
 
Idag är jag på ett ställe som jag har längtat till och som man måste besöka, annars blir inte sommaren komplett!

Underbara sommar

Fotograf: Emelie Haraldsson
Canon EOS 500D + EF 50mm 1:1.8 II
 
Likaså dessa bilder, tagna från i torsdagskväll. Solnedgången vid havet och det är sådär varmt att man kan gå barfota från stranden, med skorna i handen, i bara linne och shorts med en fuktig bikini under och ens hår är saltvattningt. Vad är mer sommarfeeling?

En kväll förra veckan

 
En kväll förra veckan, eller nej den här veckan (!), fick jag med min mamma och mormor ner till havet för att ta ett kvällsdopp. Så underbart!
Vi stannade tills solen gick ner, så jag fick endel bilder..

Det här är godaste frukosten

 
Förra gången, eller förra helgen rättaresagt, jag skrev om att jag nog åt den godaste frukosten på länge ljög jag. För frukosten jag åt idag slog nog alla frukostar jag har ätit, och nej det inte samma som sist. Müsslin är liknande, men den här är ekologiskt och helt utan socker (den andra var några % bara) och med lite äpplebitar och kokos i. Yoghurten är smak av blåbär och sen åt jag vattenmelon och persika till. Snacka om att jag var mätt sen!
Sommaaaaaar!

Maaat

 
Sommarkvällsgrillning 
 
Nu ska jag kolla på os-invigningen. Får väl se hur länge jag lyckas hålla mig vaken..

Ett glas saft

 
Har gjort ett tappert försök till att sätta upp min hängmatta, men själva repen har hängt ute hela vintern och därmed "ruttnat". Så där sprack mina dagsplaner..
Blev ett glas saft i solen tillsammans med mormor vid hennes stuga, inte så dumt det heller!

Sommarvärmen börjar komma

 
Igår plockade jag fram min kompaktkamera, blåste bort allt damm och packade ner den i väskan tillsammans med badkläder och mat och cyklade ner till havet och var där i princip hela dagen med min syster.
Sen fick vi brottom hem för att åka till min faster där min kusin hade aloeveraparty! Har aldrig varit på det innan, men det var roligt i alla fall :)
 
Klockan är inte ens elva än och det är redan jättevarmt ute! Åt frukost ute strax innan tio och jag satt och svettades. Synd bara att ingen vill följa med mig till havet en dag som denna, haha..

Kört fast

 
Jag kan väl mer eller mindre säga att jag har kört fast.. Jag har ingen motivation till att varken blogga eller fota länge. Kämmer att jag vill uppgradera mig också, men jag har inte pengar till varken objektiv eller tillbehör just nu och måste spara.
Vill inte sitta framför datorn hela dagarna, utan försöker göra det så lite som möjligt, och därför blir inte uppdateringen så bra..

Godaste frukosten

 
Har precis tryckt i mig den godaste frukosten på länge. Yoghurt och müssli med havregryn, nötter, russin, dadlar och lite annat nyttigt. Åh!
Har annars ont i handleden, knät och har en uppsvullen och ond haka och dessutom en fläskläpp - kvällen igår blev inte riktigt som vi hade tänkt oss.. Men jag mår bra haha!
Nu sitter jag i alla fall och spelar sims (bästa spelet!) och väntar på Sandra..

Nu var det kört

- Bilder tagna med HTC Wildfire.
 
Ohyes, fick körkort för två veckor sedan och min moppe fick jag hem förra veckan.
Drog mig hem till min kära vän Mikaela och överraskade henne nu ikväll och sedan åkte vi till havet och mös med vattenmelon på en liten filt och efter det åkte vi och hälsade på en annan vän och slutligen bara åkte vi runt i "området" där vi bor. Det blev nästan exakt så som jag har planerat i flera veckor, om inte mysigare och bättre!
Nu ska jag försöka värma mig genom att hoppa ner i min säng och kanske kolla på en film eller sova.. Natti!

Lämnar Tjörn

 
Nu åker vi till Skärhamn för att äta lunch och sedan bär det av hemmåt!

Lördagsmys

 
Idag har vi i stort sett inte gjort så jättemycket. Åkte först och kollade på när en tvååring, som Sandra kände, gick en slags modevisning. Efter det åkte vi och badade och när vi kom hem spelade vi yatzy om vem som skulle laga mat. Jag blev tyvärr en av dom som förlorade, men kom inte sist, men det slutade med att vi bakade varsin pizza i alla fall. Mysigt!
Nu blir det lördagsmys med film, yay!

Inget märkvärdigt

 
Inga märkvärdiga bilder så, men jag hade tänkt lägga upp bilder från dagen och sen från ett annat ställe som vi var på. Men för det första tog jag inga alls från dagen och sen blev dom andra inte bra alls..
Har ganska så nyss varit och badat, jag doppade inte håret, så jag räknades mer eller mindre som en fegis av dom andra, men det går ju att diskuteras, och andra sidan var jag inte sist i som vi körde tävling om..

Kycklingsallad

 
Har precis ätit en jättegod kycklingsallad, vi hade egentligen tänkt oss ha med den som en matsäck men vi hoppade det och åt det hemma istället..

Frukost

 
Idag har jag varit duktig mina vänner (inte för att det har gått så långt på den här dagen, men ändå!).
Steg upp klockan kvart i nio, duschade och fixade frukost och hoppade på Sandra och sa att hon skulle upp! Wejwej..
Nu sitter vi med varsin dator och kollar bussar, för nu ska vi ut på äventyr!

Kvällspromenad

 
Hade verkligen varit jättefint om det hade vart solnedgång, men tyvärr var vi försena när vi var ute på kvällspromenad..

Rest bort för några dagar

 
Min kompis Sandra har en egen stuga på sin pappas tomt, så jag är med henne där och ska stanna här i några dagar. Skit mysigt verkligen och havsutsikt, så härligt!

Marstrand

 
Har haft en otroligt mysig dag med min vän Mikaela på vårt kära Marstrand!

Födelsedagsfika

 
Min bror fyller år idag så vi hade lite födelsedagsfika, "elvakaffe", förut. Inget speciellt egentligen eftersom vi grannar nästan alltid fikar hos varandra, haha..
Nu sitter jag och kollar ut på regnet som faller från himlen samtidigt som jag väntar på att mina föräldrar ska komma hem så vi kan åka och hämta ut en grej till mig som kom på posten och sedan shoppa! Det blir nog en bra dag. :)
 

At the sea

 
Sånna här sommardagar när man är vid havet hela dagarna är sånna dagar man verkligen älskar!

Konfirmationspresenter

 
2-vårningskakfat,  två olika vaser, psalmbok med guldsidor och namntryck, hjärtskål, ännu fler skålar, 2300 kr, en mindre "skål" gjord av norskt tenn, ljuslykta från kosta boda, skål med ankor, silverhalsband med kors, den där hemliga presenten + en hel del blommor och kort!
Tack så mycket allihopa! 
 
Tror jag fick med allt nu!