Once in a lifetime

 
Idag har jag alltså blivit konfirmerad, och jag trodde verkligen inte att det skulle vara så stort. Så kul vi hade! Men ändå, vilken känsla! Så himlans mycket fint har jag fått, alla möjliga grejer och en hel del pengar!
Verkligen once in a lifetime 
 
Härligt att allt är över, eftersom mitt sommarlov nu kan börja på riktigt och jag kan ta varje dag som den är och inte alltid ha någon speciellt planerat varje dag i speciella tider. Fast ändå kommer det kännas konstigt och kanske lite tomt att inte ha dom underbara personerna runt omkring mig varje dag (som jag nu har haft en tid) och umgås med dom, som en familj..

Dessa djur

 
Har ni tänkt på att man otroligt fort och enkelt kan fästa sig vid ett djur? Just för att dom är så underbara..
Speciellt min katt, ingen eller inget skulle någonsin kunna ta hans plats i mitt liv, bäst bäst bäst!

Flowerpower

Fotograf: Emelie Haraldsson
Canon EOS 500D / EF 50mm 1:1.8 II
 
Har inte så mycket tid just nu, har konfaträffar varje dag 9-15 den här veckan och direkt efter det har jag moppekurs eller pluggar på körskolan. Går upp tidigt och kommer hem ganska så sent och antar att jag är en aning trött då också..

Midsommardag

 
En liten tradition efter att det har varit någon afton samlas vi grannar, som är släkt, delvis min familj, min farmor och farfar, min farbror och hans sambo plus min kusin, och äter rester från dagen innan, likaså idag. Mysigt ändå!
 
Nej jag är inte alls sådär väldigt dålig på att komma på rubriker och mina rubriker till de tre senaste inläggen börjar med midsommar..

Midsommarfirande

 
 
Haft en mysig midsommar hos min vän Mikaela med endel personer. Svensk midsommar med regn, dans runt midsommarstången, jordgubbar och färskpotatis alltså..

Midsommar

 
 
Det är väl inte helt ovanligt att det är regn på midsommar. En vanlig sommardag helt enkelt..

Konfaläger

 
 
Åkte alltså på konfaläger i söndags och det har väl varit helt okej ändå, var sådär lagom trött, uppäten av knott och en fästing och lite småbränd på axlarna och i ansiktet. Men det är väl så det ska vara!

Raindrops from heaven

Fotograf: Emelie Haraldsson
Canon EOS 500D / EF 50mm 1:1.8 II

Halvt kassa bilder från arkivet från maj. Jag är otroligt dålig på att göra tidinställda inlägg må jag säga..

Like a summer dream

Fotograf: Emelie Haraldsson
Canon EOS 500D / EF 50mm 1:1.8 II

Birthday


Idag blir jag 15 år mina kära vänner!

En dag förtidigt


Eftersom jag åker iväg imorgon, på min födelsedag, och min syster och mamma inte heller är hemma firade vi mig idag istället. Presenten från min syster fick jag igår eftersom hon inte är hemma idag heller, tror inte jag ska avslöja vad det är än eftersom det är både födelsedagspresent och konfirmationspresent.
Men åh vad jag är glad!

Morgon mackor


Hur härligt är det inte att vakna och se solen smita genom persiennerna och komma på att jag har sommarlov?! Har inga speciella planer idag, och skönt är väl det, men jag ska ta och fixa lite saker tänkte jag och kanske börja packa sedan får jag väl se vad dagen leder till.

Läskigt hopkok


När det är skolavslutning måste man äta jordgubbar, så är det bara!
Tack och lov att jag inte fick en jordgubbstårta, utan istället fick något läskigt hopkok. Gott var det i alla fall!

Schools out


Klockan tio imorse fick jag sommarlov och det första jag gjorde var att åka i bara ben och tunn klänning och shoppa. Härligt, men en aning kallt.. Ska strax åka iväg på moppekörning, min sista! Sen blir det hem en snabbis och sedan iväg igen.
Haaaleluja!

Och ja, jag håller på med top secret grejer i bakgrunden..

En härlig grej man kan göra kvällen innan sommarlov


Vad härligt det här ska bli, det på bilden är ungefär en tredjedel av allt jag ska göra. Så nu blir det att ta bort sminket, ta diverse ansiktsprodukter, ansiktsmask, duscha och göra allt behövdligt och sedan fixa mina naglar.
Bort med allt skolarbete (som jag ändå inte har haft på en och en halv vecka) och allt som har med skola och göra och vara hyperövermegaglad över att det faktiskt är sommarlov imorgon. WOHOOOO!

Under dessa dar


Har ingen blogglust i huvudtaget och har ingen motivation, men jag ska försöka i alla fall. Tänker att en ny design och header kanske skulle kunna hjälpa till lite..
Under dessa dagar jag har varit borta har jag hunnit med ganska så mycket, varit med folk, tagit spruta, haft os-dagar i skolan, suttit med en vän på akutvårdcentralen, slutat tidigt, haft moppekurs, åkt i rektorns bil och lite till. Slutade redan runt halv tio idag, om inte tidigare, och under dessa os-dagar kan jag resumera = riktigt roligt!
Nu ska jag iväg på dubbel moppekurs. Först ut och köra i trafiken och sedan moppeteori..

Lyckans fjäril sätter sig på den som har tid att vänta


Fotograf: Emelie Haraldsson
Canon EOS 500D / EF 75-300mm 1:4-5.6 III

Underbart väder idag ju, funderar faktiskt på att gå ut och filma och hoppas på att få bättre bilder än dom ovan, haha..

Marstrand


Haft klassdag på Marstrand idag, till en början var det ganska segt och rätt ovärt eftersom det egentligen bara var en gaidad tur runt fästningen på fyrtiofem minuter som var planerad (så vi fick ta det lugnt och göra vad vi ville dom andra timmarna), men sen blev det lite roligare mot slutet. Har varit mer eller mindre dödstrött sen jag kom hem och frusti som bara den, men kan ju vara väldigt glad över att jag faktiskt är ledig imorgon och kan sova ut!

Sveriges nationaldag


Igår när jag vaknade trodde jag att jag inte hade någon skola då den var avspärrad kvällen innan (ingenting som har med skolan att göra, mer än att det var en bit av skolområdet) men jag åkte till skolan och chansade och hade min efterlängtade sista skoldag, på kvällen var min vän Mikaela här en stund, imorse hade jag min första moppekörlektion och efter det skulle jag åkt in till Liseberg för att se på Timbuktu men jag och Sandra hoppade det och åkte och shoppade i stället och köpte lite saker och hade en minipickning vid havet istället. Mys!
Och nu sover jag här, hos Sandra, ikväll.

Önskelista


Idag är det exakt två veckor, fjorton dagar, kvar tills jag fyller år och därför har jag tagit lite tid av denna dagen till att skriva min önskelista. Just nu är det väl bara moppe som cirkulerar runt i huvudena på dom i min ålder. Själv har jag bestämt mig för att ha en fyrhjuling istället för moppe och moppehjälm önskar jag väl mig mest för att jag nog inte vill överta min brors, förstora, hjälm. Kameratillbehör/utrustning säger väl sig självt, det finns väl fler tillbehör som jag vill ha, men dom tre grejerna är på topplistan liksom.
Annars önskar jag väl mig lite pengar och såntdär, men blir ju såklart glad för vad jag än får!

Jobb


Nu sticker jag iväg och jobbar en sväng med min vän Mikaela och hennes pappa. Får väl se hur detta går, haha!
Jag som aldrig ler på bilder, ler för en gångsskull. Ojdå..

By Emelie


När jag skulle trasha och pimpa mina byxor (i det här inlägget) blev jag så trött på dom att jag faktiskt klippte av dom till shorts. Hade lite ideér hur jag skulle kunna fixa till shortsen själv här hemma, men tog med dom till slöjden i skolan (eftersom det kanske skulle dröja innan jag fick spetstyg och jag vill ju ha dom nu till sommaren!), där jag ändå inte hade något annat speciellt att göra, och fixade iordning dom. Verkade i alla fall som att min syslöjdslärare blev impad på vad jag faktiskt hade gojrt helt själv, men jag är fortfarande inte helt nöjd så jag ska fixa dom lite mer tänkte jag..

Första juni

Fotograf: Emelie Haraldsson
Canon EOS 500D / EF 50mm 1:1.8 II

Med endast två skoldagar kvar sitter hela klassen och lyssnar på musik. Har just nu egentligen so, men vi får göra vad vi vill. Gött!
Dessutom är det första juni vilket betyder att (jag fyller år om 16 dagar) det verkligen är sommar, men kollar man ut genom fönstret är det mulet, tråkigt och kallt. Sommar var det ja..