Here we go again

 
Sitter här med en B&J i handen och ska nu kolla på Breaking Dawn Part 1. Har lovat min bästa vän att gå på 2:an med henne alltför länge nu, men har inte sett första delen än så det var dax nu, hehe.

Första snön

 
Igår morse när jag gick utanför dörren och skulle gå till bussen, strax innan sju, snöade det ute. Sån otroligt mysig känsla!
Allt var vitt ute och frostigt och såg hur mysigt ut som helst. Jag hoppades verkligen på att allt skulle vara kvar när jag kom hem (fastän det inte var så mycket), så jag kunde fota. Men tyvärr var det bara snö på vissa fläckar, på de andra ställena hade det försvunnit. Men jag hade tur och hittade en liten gran med lite snö som "bevis".
Dessutom fick jag värsta jullovkänslan då mamma hämtade mig klockan elva redan. Jag skulle till tandläkaren en snabbis, men hela klassen slutade ca en timme efter det ändå. Eftersom min mamma alltid brukar hämta mig när  vi får jullov så fick jag den känslan och hoppades faktiskt på det. Men tyvärr!

Det bästa när man är sjuk

 
Somnade visst förut (men hann plugga klart) och vaknade en och en halv timme senare av att min älskade mamma ringde och frågade vilken ben & jerrys jag ville ha och så kom hon hem med två stycken. Absolut det bästa när man är sjuk eller inte mår bra i huvudtaget. Lycka!
Så nu ska jag kolla på film, dricka te och äta den här. Gött!

Min katt är bättre än din katt

 
Åååh, måste bara få dela med mig dessa bilder på min underbart söta katt!
Synd att skärpan är fel på bild ett, men han var så snabb och jag som är sjuk hann inte reagera. Haha..
Han är i alla fall sjukt glupsk, typ såhär, (och lekfull fastän han snart är 9 gamla år) och ska alltid vara framme och fjäska när det finns någon form utav mat. Idag när mamma skulle fixa iorning någonting med någon köttfärs sträckte han sig från golvet upp till bordet och kollade på och väntade på att lite köttfärs skulle ramla ner till honom. Så söt!

Någon som vill plugga åt mig?

 
Sminket är borttvättat, jag är nerbäddad i min säng, mjukisbyxorna, gosiga sockar, duntofflor och två tröjor är på och har en mugg med varmt te bredvid mig. Skulle seriöst kunna göra vad som helst för att få sova just nu, men måste verkligen plugga hur dåligt jag än mår eftersom jag har so-prov imorgon. Får se hur länge mina ögon orkar hålla sig öppna. Jag får hoppas på att mamma snart kommer hem med halstabletter (och kanske något mer) till mig. Ååh!
 
Bilderna är förresten från förut i skolan idag då vi (jag och Sandra) hade en fotolektion.

Gjort mig av med energi

 
- Gamla bilder, gamla skor och så vidare. ;)
 
Har precis kommit hem från friskis&svettis där både jag, mamma och syster var och gjorde oss av med lite energi och kanske blev lite starkare(..?).
Jag och min syster gick i alla fall på ett spinningpass. Så grymt kul! (och jobbigt förstås!)
Så underbart att ha börjat träna där nu igen, för det är riktigt roligt och jag har faktiskt saknat det!
Jag har ju inte fått träna nu på ett tag eftersom jag har en skada i ledbandet i båda knäna och i fötterna och går just nu hos en sjukgymnast, men eftersom hon sa att jag kunde börja träna igen har jag börjat så snabbt jag kunde. Weeej!

Chokladpudding

 
Nu: chokladpudding & solsidan. Grymt!

Söndagen innan första advent


Lekt med lillkusinen, klickat hem lite julklappar  och klippt av min tandställning är väl vad min söndag har bestått av. Alltså: Har varit social, är snäll och tänker ge mina kära julklappar i år med och har inte någon jobbig metallgrej i käften som står rakt ut och som gör att jag får världens sår i kinden. Halleluja!
Nu ska jag plugga för engångsskull (har ej läxor eller prov på min skola), ciao!

A-traktor

 
Godagens mina vänner. Tänkte bara skriva att jag lever och så vidare.
Jag har knappt varit hemma den här veckan och har dessutom kommit hem sent varje dag!
Alla kvällar (och dagar för den delen med) sedan i söndags har spenderats med bästa vännen i hennes A-traktor då vi har glidit runt på vägarna. Blivit hämtad i skolan, vid bussen, blivit körd till bussen och dunkat musik och träffat kompisar. Gryyymt!
 
Idag har vi fotat en del, jag blev dock inte jättenöjd med bilderna (verkligen inte dom som är över heller). Tråkigt nog hann vi inte riktigt fota innan solen gick ner utan fick fota när det höll på att mörkna.

In the air

 
Dessa bilder tog jag på flyget från Malta - Tyskland och när det var solnedgång, så underbart att se det från luften!
 
I måndags var det såååå segt att gå till skolan efter två veckor av ledighet och då man "bara kunnat slappa och ta det lugnt". Men veckan blev rätt bra ändå, då vi nästan bara kollade på film varje dag!
Trots det har jag inte orkat blogga den här veckan, segt med det, men så är det..!

2 439 km från Göteborg

 
I torsdagsnatt landade planet hemma i Sverige efter nästan två veckor i underbara Malta.
Jag har haft det så sjukt gott så det finns inte! När jag nu är hemma är jag mer eller mindre deprimerad av att det är regningt, kallt, det finns inga palmer och inte ens några löv på träden.
Tack så hemskt mycket för resan min syster 

Mer av hösten #2

Fotograf: Emelie Haraldsson
Canon EOS 500D + EF 50mm 1:1.8 II
 

I got this feeling on the autumn day when you were gone

 

Fotograf: Emelie Haraldsson
Canon EOS 500D + EF 50mm 1:1.8 II

A frozen Sweden #3

Fotograf: Emelie Haraldsson
Canon EOS 500D + EF 50mm 1:1.8 II

Jag skulle sagt jag älskar dig men stolthet kom ivägen

 
Fotograf: Emelie Haraldsson
Canon EOS 500D + EF 50mm 1:1.8 II

A frozen Sweden #2

Fotograf: Emelie Haraldsson
Canon EOS 500D + EF 50mm 1:1.8 II

Think of all the stories that we could have told


Fotograf: Emelie Haraldsson
Canon EOS 500D + EF 50mm 1:1.8 II

I löw it

Fotograf: Emelie Haraldsson
Canon EOS 500D + EF 50mm 1:1.8 II

A frozen Sweden


Fotograf: Emelie Haraldsson
Canon EOS 500D + EF 50mm 1:1.8 II

Mer av hösten

Fotograf: Emelie Haraldsson
Canon EOS 500D + EF 50mm 1:1.8 II