Heaven got a plan for you

Fotograf: Emelie Haraldsson
Canon EOS 500D + EF 50mm 1:1.8 II

Some days I don't know if I am wrong or rightFotograf: Emelie Haraldsson
Canon EOS 500D + EF 50mm 1:1.8 II
 
Känner att jag har tappat allt mer eller mindre. Har inte fotat på ett bra tag, men igår när solen sken mellan regnskurarna kunde jag bara inte motstå att springa (okej, gå, får inte springa) ut i det höga gräset, som gick till knäna på mig, i låga converse och uppvikta mjukisbyxor och ta några foton.

Vem gillar inte tunnbröd?

 
Tre punkten från denna dag/eftermiddag/några timmar av denna dag:
* Ätit hur mycket tunnbröd som helst som mormor, mamma och pappa stått och bakat hela dagen.
* Fått hemmabakt bakugnpizza i min mage.
* Fått extremt blöta fötter av att gå över gräsmattan hem i bara foppatofflor och lyckas gå i alla vattenpölar..
 

Kalas

 
Vet att pajen på första bilden inte ser god ut och att efterrätten/cheesecaken/den frysa tårtan ser extremt äcklig ut. Men whatever. Jag ska inte bli någon matfotograf ändå..
Har precis haft släktkalas och har fått så himlans fina grejer! Presentkort i flertal, pengar, film, recept, ljuslyktor och diverse saker. Blev en försenad födelsedagsfirande för min del då det var ganska mycket med konfirmation och grejer i somras och inte riktigt hann med kalas just då. Så jag och min syster, som fyllde 20 häromdagen, slog ihop vårt 15- & 20-årskalas.
Nu ska jag kolla på premiären av Williams Lista, weej!

Blåsigt


Hemska bilder, men det var så sjukt svårt och jobbigt att fota "seriöst" igår så jag tänkte att jag struntar i allt och tar hemska bilder så ni får veta hur jag hade det igår i stormen, på kvällen. Fråga mig inte varför jag skulle ut när jag visste att det skulle bli såhär och visste att det inte skulle vara det fina ljuset vid ett speciellt ställe vid den tiden. Men ska ta "seriösare" och bättre bilder nästa gång, någon gång i veckan tror jag. Är sugen på att ta porträtt och att fota med någon också..

But anyway, hösten är "offeciellt" här. För första gången i hela mitt liv längtar jag till att det är kallt, mörkt, storm, regn som smattrar mot fönstret, andra färger i naturen, när man får ha gosiga halsdukar, stickade tröjor, sockar och tofflor, tända ljus, varmt te, ta höstbilder och så vidare. Åh så mysigt!
Dock längtar jag inte till att gå/cykla från bussen, genom skogen och sådär, i regn och kallt. Fast jag tror jag ändrar mig ändå, för då kan man gossa ner sig under täcket och kolla på film när man kommer innanför dörren!
Fast jag taggar det inte så mycket om jag ska till skolan..

Nostalgi

 


Åååh, nostalgi på hög nivå! Varför går inte alla bra program som man såg när man var liten längre?
 
Annars har jag precis kommit ut ur duschen efter en promenad och sitter just nu i min säng supertrött och ska leta reda på min katt.. hehe.

Förrätt


Igår kom min far hem med si sådär 2 liter kantareller som han hade fått av en arbetskamrat. Tyvärr är ingen i vår familj så mycket för att fixa och göra iordning svampar. Men mormor fixade det för oss och jag fixade en förrätt med kantarellstuvning. Supergott!

Linnea Henriksson #2

 
När man inte har något att blogga om och kommer på att man visst har några bilder över får det bli såhär!
Bilder från "konserten" med Linnea Henriksson, som jag var på för ett tagsedan. Fortfarande inga speciella, men ljuset (♡), här hittar ni del 1.
Nu ska jag gosa ner mig i min säng tillsammans med min underbara, fina, älskade katt som har legat i min säng, tyvärr skadad, ungefär hela dagen. Nu ligger han tätt intill mig och spinner högt. Gosekatten!

KräftskivaNu ska jag krypa ner i min säng och sova efter den här kvällen med kräftskiva och roligheter. Godnatt!