Tjörnträffen 2013

 
Tjörnträffen (världens största epaträff) var helt awesome igår.
Som jag har taggat och längtat till denna dag, heeeeeelt underbaaaart! Åh, detta kommer vara en dag jag aldrig någonsin kommer glömma!
Kassa bilder, men kände inte för att ta med mig systemkameran så det fick bli iphonebilder.

Morgonträning

 
Idag var jag duktig och steg upp klockan åtta, drog på mig mina träningskläder och åkte iväg och tränade. Sån himla go kick på morgonen!
Efter det åkte jag iväg till Naturskyddsföreningens klädbytardag, hittade inte så mycket grejer men bytte till mig ett plagg i alla fall, och nu sitter jag och äter kvarg med blåbär, mango och nötter i alla dess former. Helt okejgott!

Snödroppar

 
Inga speciellt fina bilder eller så, men förut efter att jag hade tränat, duschat och precis skulle börja äta såg jag hur fint solen lös på snödropparna som växer i rabatten utanför och fick ett fotosug. Har nästan glömt hur kul det är att fota då jag inte fotat på ett tag, jag har liksom lagt kameran på hyllan över vintern..

Kesobullar

 
Mitt andra försök till att göra kesobullar. Förra gången använde jag torrgäst och lät inte degen jäsa tillräckligt - vilket blev platta, "hårda", halvfärdiga bullar men som blev supergoda ändå!
Den här gången använde jag riktig jäst, lät degen jäsa ordentligt vilket ledde till att dessa blev fluffiga, mjukaoch perfekta, svingott! Det enda som var ett minus var att jag fick använda rågsiktmjöl istället för grahamsmjöl. Men dom blev som sagt goda ändå!
Längtar till frukosten, haha..