Innan dom slår ut


Fotograf: Emelie Haraldsson
Canon EOS 500D + EF 50mm 1:1.8 II

Baguetter


Har sått och bakat baguetter ungefär hela eftermiddagen. Nya favoriter tror jag faktiskt, superenkla och goda!
Andra gången jag bakar dem och nästa gång hade jag tänkt att kanske exprementera lite, kanske blir det några vitlöksbaguetter á la Emelie? Hehe..

Grönt i trädgården


Kolla vad härligt! Gräset är jättegrönt och knopparna är precis påväg att slå ut..

Tro det eller ej, men dessa bilder är oredigerade (som alla mina andra bilder) fastän jag själv kan erkänna att dem ser en aning redigerade ut. En gång för alla: är kass på photoshop och alla andra redigeringsprogram, dessutom sitter jag vid min macbook där jag inte har något riktigt redigeringsprogram i huvudtaget..

Studsmattan uppsatt!


Så härligt att ha fått upp studsmattan, ännu ett vår/sommar-tecken. Dessutom börjar träden och buskarna runt om kring bli mer gröna, ja ja jaaa!
Annars har jag spenderat min dag med Ebba, mysigt eftersom jag inte träffat henne på ett tag!

The boy in the striped pajamas


Har läst den här boken i engelskan i skolan, trodde den skulle vara mycket svårare att läsa och att jag inte skulle ta mig igenom hela på de veckor eftersom den ändå är rätt så tjock och samtidigt måste läsa på engelska. Men jag har klarat mig igenom den och nu ska jag sätta mig och läsa de två sista kapitlerna, woho!

In the rain


Oj, har jag en blogg..? Hehe.
Bjuder på ett par bilder jag tog någon dag denna regniga vecka..

Gårdagen


Har kommit på mig själv att jag faktiskt inte sitter lika mycket vid datorn nu som jag gjorde för någon vecka sedan. Därav bloggningen förstår ni, hehe..

Igår var det fredag och eftermiddagen hemma ägnade jag mig åt att spela spel med min syster och hennes pojkvän, bakade cupcakesliknandemuffins (ja, jag failar alltid med frostingen, men jag har bara gjort det två, tre gånger tidigare i mitt liv), gjorde ett försök till att fota vattendropparna i mörkret som hade lagt sig på diverse blad och gräs efter dagens regn och hamnade tillslut i soffan framför några avsnitt med Ugly Betty, med Elin och Patrik, och somnade även där..

Wednesday


Ska försöka tugga i mig denna mat med framtänderna nu, ser så där jättefint ut när jag äter. Det blev inte alls för mycket ost för att osten inte gick att skära eller för tjocka salamibitar för att det var slutet på salamin, nejnej..
Har varit hos tandläkaren tre dagar irad nu och ska dit två gånger den närmsta veckan också, känner mig lite stammis faktiskt! Igår morse lossnade tre gummiband så jag fick åka dit
igår och sätta fast dem och igår kväll lossnade samma igen. Så efter att jag varit hos tandläkaren idag och kommit tillbaka till min lektion lossnade samma igen, så nu får det vara tills på måndag..

Nu blir det spinning, wohoo!

Mina tänder gör ont


En stor tumme ner för att jag har så nedrans ont i mina tänder just nu då jag imorse var hos tandläkarn och de spände fast grejer mellan tänderna på mig..
Annars då? Jo, förutom att ha varit i skolan halva dagen har jag tränat, och haft lite mer ont i tänderna.

Four days in my life


ph 1 - Massor med cyklande i helgen, både igår och idag. Jag och min vän har varit hurtiga, yay!
ph 2 - Att kolla på när någon annan arbetar och sliter när man själv tar det lugnt och busar med hunden är rätt okej!
ph 3 - Åt veckans andra sallad.
ph 4 - Stod och valde glass till milkshaken.
ph 5 - Drak milkshake.
ph 6 - Cool cat, yeah!
ph 7 - Veckans första sallad åts med mami.
ph 8 - Just chillin' with the sheep. Var ju tvungen att träffa Emelie junior och gosa med dom andra små bäisarna...

Listan kan bli lång, hehe. Det här är bara några mobilbilder av det jag har gjort. Mitt påsklov har lidit mot sitt slut och jag ska alldeles strax lägga mitt huvud mot kudden och somna, vilket jag borde ha gjort tidigare eftersom jag ska upp nästan en timme tidigare än vanligt..

My new converse


Var med mami i Göteborg igår och hittade dessa godingar. Åh vad jag gillar dom typ såhär supermega mycket!!!

Dom dära ninerna


Åkte med min vän till Göteborg igår där det var kaninhoppning. Var superkul, underbara djur det där! Det var verkligen inte så att min grad för att själv vilja ha en kanin höjdes massor. Åååh!

Ibland är jag duktig


Jo men kolla vad duktig jag var igår kväll vid tiosnåret. Ställde mig och bakade bröd, eller ja, det skulle bli baguetter. Fastän de kanske inte ser 100% ut som det var det gott i alla fall! Och superenkelt..
(Bakade en till, men den var uppäten när jag vaknade imorse. Kanske för att jag hade skrivit en lapp att man fick ta..)

Torsdag


Nu ska jag ut på äventyr med bästa vännen, yay!
Visst äter jag en god frukost? Hehe..

Dagen igår

Bilder tagna med HTC Wildfire.

ph1 - På bussen till Emma - regn
ph 2 - Vi gick hem till några i regnet, extra långt blev eftersom vi hoppade av busshållplatsen efter. För att fördriva tiden var det rätt okej att räkna maskar..
ph 3 - Vi målade tidigare på dagen, yaaaaay!
ph 4 - Efter att ha druckit upp gratisvattnet vi fick på en "resturang" försökte jag i hemlighet fånga vattendroppar i muggen, mehehe.. Dock utan framgång, för det regnade inte..

Påsk och sådana trevligheter


Dåligt med uppdateringen nu under påsk, men det har blivit en del knasigheter med överladdningen och inte riktigt haft tid helt enkelt.
Ja, jag fick ett tomt påskägg. Eller? Nej, där i låg faktiskt lite kläder och en skraplott. Det andra ägget gick jag och fann i skogen (okej inte, men nästan) igår när jag var på äggjakt!

Ett halvår, 6 månader, 183 dagar sedan




Saknaden blir inte mindre ju längre det går, utan större och större. Ett helt halvår, 6 månader sedan du lämnade oss. 183 dagar som bara svept förbi. Fort har det gått, känns som om det bara var några veckor sedan begravningen var. Min vän, du är oerhört saknad.

Äkta macarons

Min kära syster kom hem med äkta macarons till oss från Paris. Nu ska en sån här få hamna i min mage.
(Fråga mig inte varför hon fick en Hello Kitty låda att ha dem i.)
Uppdate: Otroligt goda, mycket godare än dem man köper i Sverige, eller bakar själv, hehe..

Godmorgon!


Snön som jag klagade på igår har nu försvunnit och solen skiner, massor! Yaaaaaay.
Glad påsk på er!

Min långfredag

Bilder tagna med HTC Wildfire.

Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt. Mest kollat på film (yes, i min familj är det katten som bestämmer vad som visas på tvn och vägrar överlämna fjärrkontrollen till någon), ätit, drukit påskmust och klagat på snön som tyvärr försökt lägga sig på marken. Ett litet, litet vitt lager, hoppas minsann att det är borta imorgon annars vet jag inte vad jag gör..
Nu ska jag åka med mina päron och hämta min syster som alldeles strax landar på Landvetter.

Tråkiga och fula motljusbilder


Tråkiga och fula bilder, men (finns alltid ett men) jag måste uppdatera lite och inte låta bloggen stå still, hehe..
Förresten, varför händer det alltid att man fastnar framför datorn när man ska städa?
Känner mig såååå kreativ, kolla bara rubriken och de första orden i texten. Hehe.

You really got me

Fotograf: Emelie Haraldsson
Canon EOS 500D + EF 70-300mm 1:4-5.6 III

Vid halv tolv idag fick jag äntligen påsklov, yaay!

Den andra katten


Den här katten visar jag nästan aldrig bilder på, kanske med den största anledningen: att hon är rädd för mig. Hon är skygg så hon är väl rädd för de flesta människorna.. eller, hehe?
Inga speciella bilder, men jag tänkte när hon ändå var ute och inte sprang iväg från mig och gjorde sin speciella pose på andra bilden så kunde jag lika gärna visa bilderna!

Annars då? Har nyss kommit hem från ett gött spinningpass. Nu ska jag ta det lugnt och sedan soovaa!

En annan variant av fruktsallad


Såå gott!

Tar en promenad


Nu tar jag på mig mina otroligt dåliga men sköna skor och tar mig ut på en promenad. Nej converse är inte alls bra att gå i..
Hade egentligen inte tänkt ta med kameran överhuvudtaget, men nu ska jag gå själv (i alla fall) och tänkte gå lite andra vägar än vanligt så jag kanske plockar med mig den ändå..? Hmn..

Måndagsbilder


Bilder från nu ikväll.
Tänkte skriva att jag bannemej får gå ut och fota till helgen, eftersom bilderna jag fotar nu och har fotat det senaste är så tråkiga och inte alls fina, men då kom jag på mig själv. Har hört rykten och själv sätt på vädret att det ska komma snö då. SAY WHAT?
Får ju då blir som om man tar vara på dagarna nu innan som om de aldrig skulle blir mer sol. Jag tänker göra det i alla fall..

Äntligen måndag igen, eller?


Äntligen måndag igen, träningsmässigt då menar jag ju inget annat. Drar och tränar nu så hörs senare!
Antar även att det fortfarande är ljust när jag kommer hem igen så jag kanske, kanske drar ut och fotar en sväng? Woopwoop..

All the other kids with the pumped up kicks




Har blivit att jag lagt upp rätt mycket musik den sista tiden, om jag ska vara helt ärlig vet jag faktiskt inte varför. Men ni får ju en liten uppfattning om vad jag gillar för slags musik..
Härlig låt annars, en jag inte kan tröttna på!

Landvetter air port


Har varit på flygplatsen i princip hela dagen. Lämnat av och sagt hej då till min syster som åkte till Frankrike med en kompis. Har även nyss proppat i mig pizza som vi köpte på vägen hem, inte alls väldigt överdrivet-mega mätt eller så..

Saturday night

Har tillbringat min kväll hos min kära vän Ebba och kom nyss hem där ifrån. Mycket mysigt!
Det dök tydligen upp en bild på min katt när jag kollade igenom bilderna jag tog hos Ebba så jag slängde in den bland de andra bilderna.
Har annars inte så mycket att blogga om känner jag, hehe..