Kingrivercruising 2013

 
Den känslan den dagen. Hur mycket folk som helst, alla var så sjukt glada. Fina och underbara bilar i hela min hemstad och en hel del traktorer. Åååh. 18 maj 2013, bäst!

Maaaat

 
Smoothie bestående av kvarg och mango toppad med skivad banan, mango och nötter blir min middag idag efter träningen. Så sjuuukt gott!
Efter en helt otroligt grym och mysig helg och dag ute i solen ska jag nu plugga lite matte, har nationella imorgon. Tyvärr..

Dr Martens

 
Åååååh. Beställde hem dessa skor förrförra lördagen och fick hem mina drömskor i måndags. Har velat ha sådana här skor sen jag gick i sjuan och äntligen. Har fått brutala skoskav på hälarna, men det hade jag räknat med innan man går in dem, och dessutom är dem så sköna och snygga att det är värt det! Skavsårsplåster is the shit.
Tack mamma 

Even the best fall down sometimes

 
Bilder från förra veckan någon gång, men fick tillbaka min dator idag efter en vecka på lagning och orkade inte blogga från min andra så lägger upp dessa nu, haha.
Fick det där perfekta svallet och fina lockarna när jag kom hem från skolan den dagen, huhu..
 
Hur som helst har jag nyss kommit hem från en ungefär 8 km lång powerwalk med bästisen och nu ska jag äta. Kvarg blandat med melon, skivad banan och nötter står på menyn. Gottttt!

Valborg

 
Slänger upp lite bilder från Valborg. Mysigt var det!
Grillade vid havet med några kompisar och åkte moppe. Inte lika kul som att åka atraktor, menmen!