Bästa medicinen

 
Det här är det bästa med att vara sjuk, haha.
Vet helt seriöst inte vad som hände med mig igår. Hade träningsvärk i hela kroppen mer eller mindre från söndagens träningspass men tänkte inte så mycket på det och drog och tränade igår med. Först gymmet i cirka 40 minuter och sedan ett core-pass. När jag hade duschat och skulle åka hem igen var det som att någon typ slog till mig för jag orkade ingenting. När jag väl var hemma mådde jag ännu sämre och orkade knappt äta och fick världens huvudvärk som nu antagligen har gått över till feber. Plus det har jag ont i hjärtat och har inte fått sova någonting i natt nästan. Kul.

Gift to my bestfriend

 
Alla hjärtansdag och den här dagen firas med min allra allra bästa vän.
Tänkte ge henne något litet i present så sprang runt över allt i Göteborg igår för att först hitta ett delat hjärta och sedan pärlor så jag kunde göra två armband. Ett till henne och ett till mig.
Otur som jag har ibland gick det ena armbandet sönder precis innan jag skulle ta korten (och några minuter innan hon skulle hämta mig), så jag gav henne armbandet och gör mitt armband när jag fixat en ny tråd..

Fettisdagen

 
Var egentligen meningen att det bara skulle bli bilder från idag, men collaget blev så fult då.. Haha.
Så la in bilder från den senaste veckan med, t ex den första när jag och Mikaela var ute och sladdade i lördags och träffade lite folk, bilden under när vi var ute och åkte samma dag, tredje bilden från lördagen innan det då vi stod och posade framför spegeln hemma hos Sandra och den sista fula bilden på mig och Sandra någon dag i skolan.
 
Hur som helst, fettisdagen idag, ingen som har glömt? Nä.
Själv var jag först på en liten shoppingtur med min bästa vän Mikaela och när vi hade gått igenom alla affärer, på drygt en halvtimma-timma, bestämde vi oss för att fika. Vi köpte varsin chailatte och semla och traskade iväg till Mikaelas atraktor, då vi skulle åka iväg någon stans och äta. Men på vår väg råkade vi gå förbi ett café där dom sålde "lingonsemlor" (vanliga semlor med grädde med lingor i) som vi var tvugna att köpa & smaka på. Sen bar vi iväg "hemåt" och mot havet där vi hade en romantisk fika, tills en annan liten traktorpojk kom och störde och min semla blev mosad och jag fick grädde över hela mig, typ..
Då åkte vi hem till honom istället och sen iväg till Sandra en sväng och sen åkte vi runt lite och nu har jag ätit semla igen. Hehe. Man ska väl äta semlor så man spyr på semledagen, eller? Hade inte tänk att äta semlor förrän om ett år igen så man får la passa på..? Hehe.